Purtătorul de cuvânt al PSD Ştefan Radu Oprea a afirmat că rezultatul alegerilor locale parţiale reconfirmă faptul că social-democraţii au câştigat mai multe primării decât toată coaliţia aflată la guvernare şi anume 17 primării din cele 35 şi trei oraşe din şase. El a adăugat că PSD doreşte ca votul de marţi la moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu să reflecte realitatea de la alegerile locale parţiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ne dorim ca votul pe moţiunea de cenzură de mâine să exprime realitatea la ceea ce s-a întâmmplat ieri la alegerile locale. Am câştigat 17 primării din cele 35, trei oraşe din 6 – Bocşa, Târgujor şi Filiaşi. Se reconfirmă că PSD a câştigat mai multe primării decât toată coaliţia aflată la guvernare. Mă întrebat dacă ştie cineva câte primării a câştigat USR PLUS sau ei sunt ocupaţi cu competiţia internă pentru viitorul Congres din toamnă? Această realitate care este reprezentată de votul direct al cetăţenilor trebuie să se vadă mâine, la votul pentru moţiunea de cenzură”, a afirmat Ştefan Radu Oprea, într-o conferinţă de presă susţinută luni la sediul PSD. 

El a mai spus că Executivul face promisiuni doar pe hârtie de 7 miliarde lei, însă fondurile destinate investiţiilor pentru reţelele de canalizare, apă şi pentru asfaltare sunt epuizate.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

„În timp ce Guvernul incompetenţei se luptă pentru ciolanul intern şi se laudă cu investiţii de miliarde de lei, realitatea arată că mint. Fondurile destinate investiţiilor locale pentru reţelele de apă, canalizare, asfaltare sunt epuizate. Premierul faraon aruncă doar pe hârtie promisiuni de încă 7 miliarde. Este o inflaţie de vorbe goale Atragem atenţia foarte serios că şantierele vor fi greu de repornit, dacă nu imposibil, pentru că poate premierul Cîţu nu ştie – dar preţurile la materialele de construcţie se dublează din săptămână la săptămână. De aceea contractele deja încheiate nu vor putea să fie continuate atâta timp cât nu vor găsi o soluţie pentru ca aceste scumpiri să fie acoperite”, a conchis Oprea.

Camera Deputaţilor şi Senatul dezbate şi votează, în plenul reunit de marţi, începând cu ora 14.00, moţiunea de cenzură a PSD la adresa Cabinetului Cîţu. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.