Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a participat, vineri, la aniversarea a 30 de ani de la înfiinţarea Consiliului Judeţean Timiş, instituţie pe care a condus-o în perioada 1 iulie 2016 – 3 ianuarie 2017. În cadrul manifestărilor, Grindeanu a propus un Pact pentru judeţul Timiş, atsfel încât interesele judeţului să fie realizate indiferent de culoarea politică a celor care conduc această instituţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Sorin Grindeanu a declarat că a revenit cu plăcere la Consiliul Judeţean Timiş.
 
”Am revenit cu plăcere în sala de Consiliu unde, în urmă cu 5 ani, sărbătoream un sfert de secol de la înfiinţarea instituţiei, în calitate de Preşedinte al Consiliului Judeţean, funcţie pe care şi acum o consider cea mai importantă din cariera mea! Am făcut astăzi un apel la stabilitate şi unitate în urmărirea proiectelor judeţului Timiş şi ale Municipiului Timişoara, indiferent de culoarea politică a celor care conduc”, a scris Sorin Grindeanu pe Facebook.
 
Grindeanu a propus un pact pentru judeţul Timiş.
 
”Indiferent cine conduce Primăria Timişoara sau Consiliul Judeţean Timiş, susţinerea pentru proiectele de aici trebuie să rămână aceeaşi, pentru ca ele să poată fi duse la bun sfârşit. Am propus un Pact pentru Timiş pe modelul altor judeţe, astfel încât interesele justificate să fie realizate indiferent de culoarea politica a Guvernului, a CJ sau a primăriilor. Timişoara şi Timişul au nevoie de acest lucru, iar Consiliul Judeţean a dovedit de foarte multe ori că poate asigura progresul şi poate păstra echilibrul în această comunitate”, a declarat Sorin Grindeanu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.