Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu afirmă că PSD nu negociază cu Cristian Popescu-Piedone o retragere din cursa electorală pentru Primăria Bucureşti. Grindeanu consideră că, exceptând candidatura lui Cătălin Cîrstoiu, susţinut de PSD şi PNL, ”celelalte sunt aventuri”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Eu nu negociez nimic şi nici colegii mei. Nu există aşa ceva. Nu”, a declarat Sorin Grindeanu, luni seară, la Digi 24, întrebat dacă PSD negociază o retragere a lui Popescu-Piedone din cursa pentru funcţia de primar general al municipiului Bucureşti.

El a spus că l-a văzut pe Piedone ”ca un foarte bun primar la Sectorul 5”.

”Nu-l văd mai mult de atât”, a adăugat Grindeanu.

El a susţinut că singurul candidat ”solid” e cel al PSD şi PNL, Cătălin Cîrstoiu.

”Celelalte, eu cred că sunt aventuri”, a mai spus Grindeanu.

Grindeanu e convins că PSD şi PNL vor fi câştigătorii alegerilor din 9 iunie.

”Am convingerea că vom câştiga Capitala, după cum am convingerea că vom avea pe votul politic pe lista de europarlamentare peste 50%, după cum am convingerea că din 41 de consilii judeţene, toate consiliile judeţene, mai puţin cele unde există majoritate maghiară, vor fi PSD şi PNL”, a arătat el.

El a susţinut că toate sectoarele din Bucureşti ”vor fi câştigate de reprezentanţii PSD şi PNL”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.