Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, duminică, la Prima TV, în ceea ce priveşte relaţia cu preşedintele Klaus Iohannis, că social-democraţii sunt ”atenţi”, mai ales că îi despart multe bătălii electorale din trecut. Grindeanu a arătat că PSD a intrat la guvernare cu bună credinţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat, duminică, la Prima TV, dacă preşedintele Klaus Iohannis este un partener sau un adversar, Sorin Grindeanu a declarat că e o perioadă în care sunt mai multe lucruri de făcut, decât de vorbit, dar că social-democraţii sunt atenţi. 

”Suntem atenţi. Am înţeles să venim să facem acest pas, a ajuta, să facem tot ce putem. Suntem de bună credinţă. Nu lucrăm pe la spate. Am înţeles şi din ce preşedintele a spus public, că e o perioadă în care avem mai multe lucruri de făcut decât de vorbit. Ne despart bătălii electorale din trecut şi nu puţine”, a declarat Sorin Grindeanu. 

Prim-vicepreşedintele PSD şi-a nuanţat afirmaţiile şi a adăugat că social- democraţii au intrat în actuala coaliţie cu bună credinţă. 

”Repet, am venit cu bună credinţă în această coaliţie, dar suntem atenţi”, a mai declarat Grindeanu. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.