Premierul desemnat, Sorin Grindeanu, a afirmat, vineri, la Timişoara, când a fost întrebat pe cine va propune PSD Timiş la şefia Consiliului Judeţean în locul său, că ”e devreme” să vorbească despre ”aceste lucruri” şi că vrea în primul rând să aibă ”o discuţie” cu cei cu care a format ”o majoritate pe patru ani, o majoritate formată în urmă cu şase luni”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat, vineri, la Timişoara, pe cine va propune PSD Timiş pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean după ce el va fi învestit prim-ministru, Sorin Grindeanu a spus că e normal ca anumite lucruri să fie clarificate, dar că întâi vrea să aibă ”o discuţie” cu cei cu care a format ”o majoritate pe patru ani” în urmă cu şase luni”.

”Era normal să vin la CJ Timiş, sunt încă în funcţie, le mulţumesc colegilor care m-au aşteptat aici în această seară. E normal să clarificăm anumite lucruri, o să o fac şi după ce sper că se vor încheia lucrurile în Parlament şi odată cu depunerea jurământului la Cotroceni astfel încât lucrurile aici, la Consiliul Judeţean să fie cât se poate de clare şi lăsate în regulă. E devreme să discutăm aceste lucruri. În primul rand vreau să avem o discuţie cu cei cu care am format o majoritate pe patru ani, o majoritate formată în urmă cu şase luni”, a declarat Sorin Grindeanu, vineri, la Timişoara.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Preşedintele demisionar al PNL Timiş, Nicolae Robu, a făcut un ”apel la unitatea dreptei” exprimându-şi dorinţa ca la Consiliul Judeţean Timiş să se creeze ”o majoritate de centru-dreapta” care ”să promoveze” un reprezentant de-al său în funcţia de preşedinte al CJ după plecarea lui Sorin Grindeanu care a fost desemnat vineri de către preşedintele Klaus Iohannis pentru funcţia de premier.

”Apel la unitatea dreptei din judeţul Timiş. După cum este cunoscut, am salutat, fără ezitare, public, numirea domnului Sorin Grindeanu în funcţia de Prim Ministru al României. O salut din nou şi îi urez încă o dată domnului Sorin Grindeanu succes, pentru binele României şi implicit binele Timişoarei şi timişorenilor. Urmare a promovării domnului Sorin Grindeanu în funcţia de Prim Ministru, postul de Preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş devine liber. Fac apel la colegii de scenă politică locală UNPR şi PMP (evident, ALDE n-are cum să intre în discuţie) să ne unim forţele şi, măcar acum, să facem ceea ce, din păcate, cu toate încercările şi cedările noastre, ale liberalilor, n-am făcut imediat după alegerile locale şi anume: să creăm o majoritate de centru-dreapta în Consiliul Judeţean Timiş şi să promovăm un reprezentant de-al nostru în funcţia de Preşedinte CJT”, a scris Nicolae Robu pe Facebook.

Sorin Grindeanu s-a aflat vineri seară la Consiliul Judeţean Timiş unde a susţinut o declaraţie de presă şi unde a avut o întâlnire cu mai mulţi membrii ai PSD Timiş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.