Şerban Nicolae va fi înlocuit cu Liviu Lucian Mazilu la conducerea grupului PSD din Senat, a decis Comitetul Executiv al PSD, decizia urmând să fie aplicată la începutul sesiunii parlamentare din toamnă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liviu Lucian Mazilu este în prezent vicelider al grupului PSD din Senat.

Mazilu este senator de Mehedinţi. Până acum, a luat cuvântul de 15 ori în plen şi este co-semnatar la 86 de iniţiative legislative.

Comitetul Executiv al PSD, reunit la Vila Lac, într-o şedinţă informală, a decis miercuri seară înlocuirea lui Şerbam Nicolae de la conducerea grupului PSD din Senat. În aceeaşi şedinţă a fost decisă suspendarea pentru şase luni din partid a lui Robert Negoiţă.

Liviu Pleşoianu şi Codrin Ştefănescu au criticat dur decizia Comitetului Executiv al PSD de a-l schimba pe Şerban Nicolae de la conducerea grupului PSD din Senat, în principal pentru opoziţia manifestată faţă de numirea lui Mugur Isărescu la conducerea BNR pentru un nou mandat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.