Senatorul PSD de Constanţa Tit-Liviu Brăiloiu a spus, vineri seara, în discursului ţinut pentru alegerile organizaţiei judeţene Constanţa, că trebuie făcut un exerciţiu de imaginaţie şi să ne gândim ce înseamnă o Românie cu Dacian Cioloş şi Dan Barna, afirmând că aceştia "nu sunt decât nişte descreieraţi care vor să ducă România în sapă de lemn". El a mai spus că cei mai mulţi dintre candidaţii la alegerile prezidenţiale sunt nişte "oportunişti" care se "caţără" pe nişte evenimente emoţionale gen Colectiv, Caracal şi 10 august, "prostii de genul ăsta", şi care se bazează pe votul negativ şi nu au nimic de oferit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Brăiloiu a afirmat, în discursul susţinut la alegerile pentru conducerea organizaţiei judeţene a PSD Constanţa, că trebuie să ne fie frică de ziua de mâine dacă România va fi condusă de Dacian Cioloş şi Dan Barna.
 
"A spus Mariana (Mariana Gâju, preşedintele organizaţiei judeţene de femei PSD Constanţa - n.r.), nu trebuie să ne fie frică de ziua de mâine. Ba da, trebuie să ne fie foarte frică de ziua de mâine şi asta vă spun pentru faptul că trebuie să faceţi un simplu exerciţiu de imaginaţie şi să vă gândiţi ce înseamnă o României cu Cioloş, Barna. Şi atunci o să vedeţi că trebuie să ne fie foarte frică de ziua de mâine, trebuie să ne fie frică pentru că rămânem fără pensii, fără bani de salarii, fără toate realizările pe care noi le-am făcut, fără programele naţionale de dezvoltare locală samd. Ăştia nu sunt decât nişte descreieraţi care vor să ducă România în sapă de lemn. Atâta tot. Şi nu trebuie să aruncăm cu noroi în ei, trebuie să aruncăm cu 10 noroaie în ei pentru că trebuie să îi învăţăm că România asta trebuie să fie o ţară liberă, suverană şi independentă şi trebuie să ne hotărâm singuri destinul", a spus senatorul constănţean.
 
El a menţionat că cei mai mulţi candidaţi la alegerile prezidenţiale sunt nişte oportunişti care se caţără pe nişte evenimente emoţionale, gen Colectiv, Caracal şi 10 august.
 
"Aceste alegeri ne vor marca profund viitorul nostru. Candidaturile care sunt prezente acum nu sunt candidaturi consolidate, nicidecum, nu sunt personaje cu greutate politică sau ceva, mă gândesc la gen Barna, Diaconu şi toţi ăştia care au trecut prin câte 5-6 partide şi nu au un profil de politician sau nu au un profil de om serios în România, ca să fie mai simplu în exprimare. Sunt nişte oportunişti care se caţără cu scara pe nişte evenimente emoţionale din România gen Colectiv, Caracal, mai ştiu eu ce 10 august, prostii de genul ăsta. Ăştia nu au la activ nicio realizare, nu au niciun spirit democratic, sunt decât nişte oportunişti şi se bazează pe un singur lucru, pe votul negativ. Ei nu au nimic de oferit”, a mai transmis senatorul PSD de Constanţa.
 
Tit-Liviu Brăiloiu a precizat că social-democraţii trebuie să fie mai prezenţi pe reţelele de socializare în următoarele trei luni.
 
"O altă problemă ar fi o eventuală guvernare a USR şi PLUS, ăştia care mai sunt prin România, sunt nişte oameni care nu există, sunt nişte himere. Însă pe reţelele de comunicare şi de socializare, pentru că tineretul foloseşte foarte mult acele reţele, circulă această politică. Noi trebuie să găsim soluţia şi foarte rapid să combatem acest lucru şi asta înseamnă că toţi cei care sunt responsabili de aceste acţiuni ar trebui să fie foarte atenţi în următoarele trei luni de zile, să fim şi noi mai activi, să fim mai prezenţi pe aceste reţele de socializare”, a mai afirmat Brăiloiu.
 
Senatorul PSD crede că tinerilor trebuie să li se explice că social-democraţii nu sunt comunişti.
 
"Mă refer aici la cei care sunteţi membri de partid şi care aveţi legătură cu reţelele de învăţământ pentru că tineretul nostru la ora actuală nu este îndoctrinat decât cu faptul că noi suntem comunişti. Dacă îi punem la treabă, suntem comunişti. Dacă le mărim salariile, suntem comunişti. Dacă nu suntem de acord cu ieşitul în stradă şi cu vagabonţeala asta care o fac ei de ani de zile în România, suntem comunişti. Asta trebuie să le explicăm copiilor şi tinerilor care au împlinit vârsta de 18 ani, care au dreptul de vot, că acel comunism nu înseamnă ceea ce li s-a spus lor, ei nu au trăit comunismul şi nici nu l-au studiat, este singurul argument pe care îl au cei care vor să ne combată în România. De aceea, v-am spus că este uşor să câştigăm aceste alegeri şi am convingerea că le vom câştiga", a mai declarat senatorul Tit-Liviu Brăiloiu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.