Cătălin Răducanu, director al cancelariei prefectului judeţului Vrancea Nicuşor Halici, rămâne fără funcţie după ce, sâmbătă, a fost implicat într-o altercaţie într-un club din Focşani, cel cu care s-a bătut acesta fiind un coleg din PSD. Prefectul Nicuşor Halici, ales în acea zi preşedinte al PSD Vrancea, a declarat că i-a cerut demisia, subliniind că scandalul nu a avut legătură cu conferinţa de alegeri care a reunit la Focşani cei mai importanţi lideri ai PSD, dar şi câţiva miniştri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Prefectul judeţului Vrancea, Nicuşor Halici, a cerut demisia directorului cancelariei sale, Cătălin Răducanu, după ce acesta s-a bătut cu Dragoş Bârlădeanu, un amic din copilărie şi coleg din PSD, într-un club din Focşani. 
Incidentul a fost făcut public printr-un mesaj pe Facebook chiar de către unul dintre protagonişti.
„Cu mare dezamăgire spun acest lucru plecând din sediul Poliţiei: ieşind în oraş la un club din Focşani, împreună cu soţia şi prieteni foarte apropiaţi, am fost agresat fizic grav de către Cătălin Răducanu, consilierul principal al prefectului judeţului. Într-un conflict la care a luat parte si Roşu Bogdan, încercând să-l aplanez, Răducanu Cătălin (cunoştinţă de-a mea de 43 de ani) a sărit pe mine cu pumnii dându-mă jos din picioare. Nu m-aş fi aşteptat niciodată! Urât de tot! Am făcut plângere penală cu martori şi mi s-a eliberat certificat medico-legal! Sunt ferm convins că Poliţia şi organele de urmărire penală îşi vor face datoria! Doamne ajută pentru toata lumea!”, a scris, pe Facebook, Dragoş Bârlădeanu, fost deputat PSD.
„I-am cerut demisia dimineaţă. Şi-a depus-o. Mâine (luni – n.r.)  va fi înregistrată şi vor fi întocmite şi documentele de eliberare din funcţie”, a declarat pentru News.ro prefectul judeţului Vrancea, Nicuşor Halici, recent ales preşedinte al PSD Vrancea. 
Acesta a subliniat că incidentul din club dintre cei doi este „fără legătură cu alegerile” interne din PSD Vrancea, care se desfăşuraseră cu câteva ore înainte de scandalul din club şi la care fuseseră invitaţi cei din conducerea PSD, dar şi mai mulţi miniştri ai partidului. 
„Nu văd de ce ar avea, nu au candidat pe funcţii, Dragoş Bârlădeanu nici nu a fost prezent la conferinţa judeţeană. (...) Ei sunt prieteni din copilărie. Vedem care va fi versiunea adevărată, pentru că înţeleg că Cătălin Răducanu a ieşit după un alt coleg afară, Dragoş Bârlădeanu a venit la el, l-a apostrofat, au început invectivele verbale, după care ar fi primit o palmă Răducanu de la Bârlădeanu şi el a reacţionat”, a precizat Nicuşor Halici.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.