Secretarul general al PPE, Antonio Lopez, a afirmat, sâmbătă, la Summit-ul liderilor locali şi regionali ai Partidului Popular European, care se desfăşoară la Romexpo, că la el în ţară se protestează pentru că sunt prea multe autostrăzi, iar în România se protestează pentru că sunt prea puţine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am făcut o promisiune. Am spus: România, în primul rând. Este cel mai mare eveniment pe care îl avem în această campanie. (...) Socialiştii de aici sunt un eşec. În România sunt oameni care muncesc din greu. Şi văd asta şi în Spania. Românii au ajutat şi Spania“, a declarat secretarul general al PPE. 
 
El a spus că a discutat cu liderul PNL, Ludovic Orban, despre dezvoltarea României.
 
„Am vorbit despre infrastructură. La mine în ţară se protestează pentru că sunt prea multe autostrăzi, aici se protestează pentru că sunt prea puţine. Este ridicol!“, a afirmat Antonio Lopez.
 
Summit-ul liderilor locali şi regionali ai Partidului Popular European se desfăşoară, astăzi, la Bucureşti, iar la reuniune participă Manfred Weber şi Klaus Iohannis.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.