Preşedintele PNL Bucureşti, Sebastian Burduja, afirmă că-şi doreşte o Capitală cu blocuri înn care este apă caldă şi căldură, cu parcuri sigure pentru plimbări în familie, dar şi un primar care este prezent în comunitate şi răspunde la telefon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”M-aţi întrebat: de ce a treia cale pentru Bucureşti? Pentru că ne-am săturat cu toţii de şmechereală, de păcăleli şi de blocaje. Visul meu este Bucureştiul Viitorului, un oraş în care să ne fie drag să trăim. Un oraş în care să ducem o viaţă normală. Cu acces la căldură, apă caldă, cu parcuri sigure şi plăcute pentru plimbări şi activităţi în familie, fără pericol de accidente sau “bombardamente aeriene” ca în Cişmigiu azi, cu un primar implicat, care răspunde la telefon”, a scris, joi seară, pe Facebook, Sebastian Burduja.

Preşedintele PNL Bucureşti afirmă că  ”sunt lucruri de bază” cu care trebuie pornit.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

”Ca Primar General, trebuie să fii un om de echipă, colaborând cu sectoarele şi cu Guvernul României. Să fii un bun gospodar şi să îţi pese. Nu în ultimul rând, trebuie să ai o strategie clară pentru dezvoltarea oraşului. Să respecţi legile, fără să blochezi toate investiţiile. Nu e doar o miză locală. Când gripezi principalul motor al economiei româneşti, îţi baţi joc de întreaga economie a ţării”, a mai scris Burduja.

În repetate rînduri, el a afirmat că, în momentul în care şia asumat funcţia de preşedinte al PNL Bucureşti şi-a asumat o eventuală candidatură la Primăria Capitalei, deşi formaţiunile nu au anunţat deocamdată formula în care vor merge la alegerile locale din acest an.

Recent, Nicuşor Dan afirma că discută cu toate partidele de dreapta, o susţinere a sa de către acestea pentru un nou mandat nefiind exclusă.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.