Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi senatorul PMP Traian Băsescu au avut un schimb de replici miercuri, în cadrul şedinţei de plen reunit în care s-a dezbătut raportul Comisiilor de buget-finanţe privind verificarea rectificărilor bugetare pozitive realizate de Guvernul Cioloş. Băsescu i-a spus liderului PSD că ar fi mai utilă o comisie de anchetă pentru ferma de porci de la Tel Drum, social-democratul răspunzându-i acestuia că poate „să se băltească” în ce doreşte, dar el nu va intra în această „mocirlă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Domnule preşedinte, ştiu că aţi spus şi data trecută că pe timpul dumneavoastră v-am atacat. Permiteţi-mi să vă atac din nou. Decât o comisie de anchetă pentru bugetul guvernului Cioloş, mai bine o comisie de anchetă pentru ferma de porci de la Tel Drum”, i-a spus Traian Băsescu lui Liviu Dragnea.

Preşedintele Camerei Deputaţilor i-a replicat că nu are de gând să intre în această „mocirlă”.

„Domnule preşedinte, legat de ferma de porci, nu ştiam că aveţi şi această specializare. Eu vă readuc aminte că suntem aici, nu acolo, ci în Parlamentul României. Dumneavoastră puteţi să vă băltiţi în ce vreţi dumneavoastră, eu nu. Eu în acea mocirlă nu intru. Dincolo de faptul că sunt informaţii mincinoase în ceea ce priveşte unele legături financiare sau economice”, a afirmat Liviu Dragnea. 

HotNews a relatat, vineri, că fiul lui Liviu Dragnea este proprietarul unei ferme de porci pe care ar fi achiziţionat-o printr-un intermediar, de la compania Tel Drum. Pe 1 februarie, MInisterul Agriculturii a pus în dezbatere publică un proiect de ordonanţă privind acordarea de ajutoare financiare pentru crescătorii de porci, ajutoare de care ar urma să beneficieze inclusiv ferma deţinută de Ştefan Dragnea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.