Preşedintele USR, Dan Barna, a cerut liderului filialei Vrancea a partidului, Cosmin Timofte, retragerea de pe ”lista USR la guvernare” după ce Timofte a decis excluderea din partid a mai multor persoane. ”Indiferent de motivele temeinice sau nu avute în vedere pentru această decizie, asumarea ei în campanie electorală ridică o problemă principială majoră”, susţine Barna. Liderul USR Vrancea, Cosmin Timofte, căruia preşedintele Dan Barna i-a cerut retragerea de pe ”lista USR la guvernare”, nu comentează decizia şefului formaţiunii şi spune că în interiorul organizaţiei pe care o conduce mai sunt lucruri de clarificat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Liderul USR Vrancea spune că în interiorul organizaţiei mai sunt lucruri de clarificat

Informaţia privind decizia luată de Barna în legătură cu liderul filialei Vrancea a USR apare pe Facebook, într-un comentariu la postarea unui cunoscut membru al USR Vrancea care-şi anunţă demisia.

”USR Vrancea s-a transformat în vehicul al intereselor unui grupuscul care calcă cu bocancii ăia grei pe tot ce înseamnă democraţie internă, bun simţ şi onoare. Ăsta nu e USRul meu.


E cumplit de trist şi revoltător ce se întâmplă acolo şi sper ca cei rămaşi să îndrepte ce se mai poate îndrepta”, a scris Nicu Panaitescu pe Facebook.

Într-unul dintre comentarii a fost postată decizia luată de Dan Barna şi anunţată pe grupul intern de comunicare din USR.

”Tocmai am luat act, fiind în campanie naţională la Satu Mare şi Maramureş, de deciziile Biroului Judeţean Vrancea de excludere a unor membri USR Vrancea. Indiferent de motivele temeinice sau nu avute în vedere pentru această decizie, asumarea ei în campanie electorală, cu impact asupra unui candidat de pe o altă listă, ridică o problemă principială majoră. Am discutat cu preşedintele filialei judeţene USR Vrancea, Cosmin Timofte, i-am exprimat nemulţumirea mea şi am solicitat retragerea de pe lista USR la Guvernare. Domnul Timofte şi-a asumat această decizie şi începând din această seară nu mai face parte din lista USR la Guvernare”, este decizia lui Dan Barna.

În USR au loc în această perioadă alegeri interne. 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.