George Simion, liderul AUR a intrat marţi, împreună cu mai mulţi colegi din grupul parlamentar, în biroul preşedintelui Camerei, Marcel Ciolacu, cerând să vorbească 10 secunde cu acesta, despre interdicţia decisă recent prin care parlamentarii AUR care au făcut scandal în plen nu au dreptul decât la 10 secunde de intervenţie la dezbaterea proiectelor de lege. Parlamentarii AUR s-au certat cu liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, după ce acesta i-a numit ”interlopi” iar unul dintre parlamentarii AUR i-a spus social-democratului: ”o să am grijă de dumneata”. Alfred Simonis a replicat, numindu-i pe cei de la AUR interlopi, fascişti şi nazişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

”Vrem să vorbim cu domnul Ciolacu, el este conducătorul acestei instituţii. Am venit să ne programăm. Haideţi să ne înscriem toţi deputaţii”, a spus George Simion, după ce a intrat în biroul liderului PSD.

Preşedintele AUR a vrut să îl întrebe pe preşedintele Camerei de ce s-a aprobat acea sancţiune care le permite să vorbească doar 10 secunde în plen, în urma scandalului recent din plen.

”Dacă sindicatele sunt ignorate, să vedem dacă ne ignoră şi pe noi. În faţa sindicaliştilor din ănvăţământ, domnul Ciolacu se pare că a venit cu ajutoare sociale. Suntem deputaţi, vrem să vorbim cu preşedintele Camerei Deputaţilor, este o solicitare cât se poate de justificată, atâta timp cât se pune pumnul în gură deputaţilor care vor să vorbească pe proiecte de lege mai mult de 10 secunde”, a mai spus Simion.

Simion s-a întâlnit în birou cu liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, cu care s-a lansat într-un schimb de injurii.

”Ai venit cu interlopii după tine?” a spus Alfred Simonis. ”Care sunt interlopii? Voi v-aţi bătut joc. Dumneavoastră aţi furat din buzunare, în Anglia?”, a replicat George Simion. Liderul deputaţilor PSD a continuat: ”Eşti cunoscut ca un agent sovietic. Nişte infractori, nişte golani”.

Simion, care filma schimbul de replici, a spus despre Alfred Simonis că este ”valutist” de meserie.

Unul dintre parlamentarii AUR intervine şi spune: ”O să am grijă de dumneata”. ”Auziţi ce spune acest personaj, o să am grijă de dumneata. Cum o să ai domnule grijă de mine? Eşti un fascist, eşti un nazist, dacă vii şi îmi spui mie că ai grijă de mine, ce înseamnă asta?”, a spus Simonis. ”Ia-ţi interlopii şi ieşi afară”, a mai spus Simonis.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.