Deputatul liberal Robert Sighiartău afirmă, sâmbătă seară, că este nevoie de stabilitate în partid, acest lucru fiind dorit de toate filialele şi de toţi aleşii formaţiunii. De aceea, moţiunea premierului Nicolae Ciucă este susţinută de 48 de filiale ale partidului. ”Sper ca lucrurile să se rezolve de duminică, având un preşedinte care îi place să lucreze după rigori şi după principii corecte şi criterii obiective”, a declarat Sighiartău, precizând că fostul preşedinte Florin Cîţu nu a ajutat guvernarea PNL aşa cum se aşteptau cu toţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sper ca lucrurile să se rezolve de duminică, având un preşedinte care îi place să lucreze după rigori şi după principii corecte şi criterii obiective (...) Această discuţie legată de preşedinte de partid – premier este o discuţie veche. În România, nu prea ai cum să fii preşedinte de partid şi să nu fii premier, dacă partidul tău este la guvernare, pentru că toate aceste lucruri, inclusiv congresele pe care le-am avut în anii trecuţi au fost tocmai din această cauză”, a declarat, sâmbptă seară, la Digi 24, deputatul PNL Robert Sighiartău.  

Potrivit acestuia, tot partidul a fost de acord că este nevoie de stabilitate, pentru că 48 de filiale au votat moţiunea lui Nicolae Ciucă.  

”Toate filialele îşi doresc stabilitate şi îşi doresc ca guvernarea României să fie coerentă (...) Domnul Nicolae Ciucă este premierul PNL şi nu vorbeşte mult, ci mai mult face (...) Avea nevoie PNL de un preşedinte serios, care prezintă soluţii serioase şi care lasă deoparte demagogia şi retorica asta goală de multe ori”, a adăugat deputatul.  

Potrivit acestuia, Florin Cîţu a fost premier şi ministru de finanţe bun, dar ”odată ce a pierdut postura de prim-ministru lucrurile s-au complicat pentru el şi, din păcate, nu şi-a mai putut găsi locul”.  

”Nu putem zice că a ajutat guvernarea PNL aşa cum ne-am fi dorit fiecare”, a mai declarat Sighiartău.  

Congresul extraordinar al PNL are loc duminică, de la ora 11.00, candidatura lui Nicolae Ciucă fiind singura înregistrastă.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.