Primarul sectorului 3, Robert Negoiţă (PSD), a anunţat, pe Facebook, că şi-a depus, luni, candidatura pentru un nou mandat, Negoiţă afirmând că vrea să-şi finalizeze proiectele deja începute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Prieteni, astăzi mi-am depus oficial candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 3. Vreau să continuăm proiectele pe care le-am început în ultimii patru ani, pentru că împreună am reuşit să progresăm mult, să formăm o comunitate activă şi a cărei implicare este vizibilă. De ce trebuie să ducem lucrurile până la capăt? Pentru că iubim Sectorul 3!”, a scris Robert Negoiţă.

Robert Negoiţă şi Cristian Popescu-Piedone sunt singurii primari din Bucureşti aleşi în 2012 care mai candidează pentru un nou mandat la alegerile din iunie. 

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, este urmărit penal, din 14 aprilie, de procurorii anticorupţie pentru evaziune fiscală în formă continuată, fiind suspectat că în perioada 2005- 2009 a construit prin firma sa trei ansambluri rezidenţiale şi a vândut, în nume propriu, 1.250 de locuinţe, fără a înregistra aceste operaţiuni, creând astfel un prejudiciu de peste 77.140.000 de lei, anunţă DNA.

Robert Negoiţă are 44 de ani şi a absolvit două facultăţi: Facultatea de Drept în 2007 la Universitatea Bioterra şi Facultatea de Economie a Turismului Intern şi Internaţional la Universitatea Româno-Americană.

Printre contracandidaţii săi se află Elena Petrescu (ALDE), Florin Ştefan Vasile (PNL) şi Cristian Petrescu (PMP)

Elena Petrescu (ALDE) are 40 de ani şi este în prezent consilier local la Primăria Sectorului 3. Ea este licenţiată în Jurnalism, iar în  perioada mai 2013 – martie 2014 a fost consilier al ministrului Maria Grapini, în cadrul Departamentului pentru IMM-URI, Mediul de Afaceri şi Turism.

Florin Ştefan Vasile, candidatul PNL, este în prezent consilier al primarului de la Sectorul 4. În 1994 a absolvit Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, profilul Psihosociopedagogie, din cadrul Universităţii Bucureşti, iar în 2002 a finalizat şi studiile doctorale la Academia de Studii Economice. În 2015 a început un program de master ”Studii de securitate şi analiza informaţiei”, pe care îl va finaliza cel mai probabil în 2017.

Cristian Petrescu, cadidatul PMP, are 45 de ani şi a fost deputat ales din partea PDL în legislatura 2008-2012 şi ministru al Dezvoltării Regionale în guvernul Ungureanu. Cristian Petrescu şi-a început Campania electorală cu un filmuleţ distribuit pe reţelele de socializare care e devenit viral, ”Cheamă-l pe Cristi”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.