Fostul primar al municipiului Timişoara, liberalul Nicolae Robu, a scris pe pagina sa de Facebook, referitor la demiterea lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii, că acest lucru "trebuie să se întâmple de mult" şi că "oamenii noi" nu ştiu decât "să blocheze, să anuleze, să arate că la ei e puterea, nu sunt în stare de nimic pozitiv".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Gheaţa a fost spartă! Vlad Voiculescu şi Andreea Moldovan au fost demişi! Fie acesta doar începutul! În sfârşit, ceea ce trebuia să se întâmple de mult, s-a întâmplat! Cu asemenea “OAMENI NOI”, precum Vlad Voiculescu şi Andreea Moldovan, la nivel naţional şi la diversele niveluri locale, e vai de ţara asta, respectiv vai de comunităţile ei locale! Incompetenţă, convingeri pur neomarxiste -exprimate deschis, mai ales de d-na Moldovan- şi lipsă crasă de simţ al răspunderii, de capacitate de evaluare a situaţiilor şi luare a deciziilor potrivite, asta e tot ce ni s-a etalat de către cei doi în aceste luni de când au fost învestiţi în înaltele lor funcţii!”, a scris Nicolae Robu pe Facebook.
 
Fostul edil a susţinut că aceşti "oameni noi" nu sunt în stare de nimic pozitiv.
 
"Asemenea oameni nu ştiu decât să blocheze, să anuleze, să arate că la ei e puterea, nu sunt în stare de nimic pozitiv! E cazul, în context, să ne aducem mai în faţă, mai la îndemână, în memorie, vorba înţeleaptă “cine se-aseamănă se-adună”! Şi să fim mai circumspecţi cu acordarea de mandate în alb unor oameni care n-au dovedit anterior capacitate profesională şi caracter, disponibilitate la dedicare în interes public şi patriotism! Da, şi patriotism, am cam uitat de această valoare -e drept, am şi fost ajutaţi în acest sens, dar parcă ne-am şi lăsat “cu voluptate” să fim ajutaţi!”, a scris Robu.
 
Vlad Voiculescu a fost revocat din funcţia de ministru al Sănătăţii, premierul Florin Cîţu transmiţând miercuri preşedintelui Klaus Iohannis documentele necesare, şeful statuşui semnând deja decretul. Şi secretarul de stat Andreea Moldovan a fost eliberată din funcţie, decizia fiind publicată în Monitorul Oficial.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.