Candidaţii RE:START ROMÂNIA pentru sectoarele 1, 2, 4, şi 6 Bucureşti şi-au depus marţi oficial candidaturile la BEC, RE:START ROMÂNIA afirmând că oferă bucureştenilor din aceste sectoare o alternativă politică la alegerile locale din acest an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ne dorim o Românie modernă, cu instituţii funcţionale şi eficiente. Ne dorim o capitală europeană demnă de secolul în care trăim, curată, nepoluată, bine organizată, digitalizată, în care este încurajată iniţiativa privată. Merităm o şansă pentru a demonstra că se poate face administraţie eficientă şi cu rezultate pozitive pentru cetăţeni”, se arată într-un comunicat al partidului, în care sunt prezentaţi şi candidaţii.

Ciprian Ciceu – candidat la funcţia de primar Sector 1 Bucureşti

Lider RESTART ROMÂNIA SECTOR 1 Bucureşti

Cu peste 20 de ani de experienţă în antreprenoriat, management, planificare de afaceri, analiză financiară, inginerie software, operaţiuni şi analize de decizie, Ciprian are abilităţile şi profunzimea experienţei necesare pentru a înţelege rapid cerinţele antreprenorilor şi a pune la îndemâna lor cele mai potrivite soluţii.

După ce a dezvoltat mai multe afaceri în HoReCa şi IT, a decis să se alăture Academiei BeTrader pentru a deveni Trader independent. Datorită competenţelor excepţionale în dezvoltarea afacerilor bazate pe Blockchain şi tranzacţionarea Futures and Options (randament 223,62%), a ales sa se întoarcă în România si să deschidă Academia BeTrader din Bucureşti, ca partener şi co-fondator al Academiei BeTrader Bruxelles şi Paris.

Ciprian Ciceu: „Digitalizarea administraţiei, îmbunătăţirea comportamentului funcţionarilor faţă de cetăţeni şi reducerea birocraţiei trebuie să fie o prioritate pentru România.”

Cătălin Iordache – candidat la funcţia de primar Sector 2 Bucureşti

Vicepreşedinte RE:START ROMÂNIA

Cătălin Iordache este un antreprenor de succes, patriot, fondator al companiilor C&I, OGNIVIA, Zboară Gratis, Brasilrecca, administrator de hoteluri şi restaurante, fost ofiţer IGP, absolvent al facultăţii de drept şi Studii economice.

Cătălin Iordache consideră că misiunea RE:START ROMÂNIA este deosebit de importantă. Principala preocupare a lui Cătălin Iordache este educaţia, pe care o consideră ca fiind ”cel mai important remediu social. De aceea se impune schimbarea structurală a întregului regim politic românesc.”

Marcel Ştefănescu - candidat la funcţia de primar Sector 4 Bucureşti

Este un om orientat cu predilecţie către semenii săi, ajutându-i ori de câte ori s-a ivit ocazia. Cu experienţă în partea juridică a administraţiei centrale (Corp de Control ANRP, Ministerul Transporturilor), a reuşit să-şi facă treaba acolo unde a fost angrenat într-o manieră profesionistă, corectă şi focusată pe nevoile oamenilor întâlniţi pe traseul profesional.

Printre proiectele pentru administrarea sectorului 4 regăsim preocupări pentru trasformarea orăşelului copiilor într-un centru sportiv multifuncţional, un centru cultural vocaţional pentru copiii din clasele gimnaziale, realizarea unor perdele de arbori de-a lungul liniei de centură ce delimitează Sectorul 4 de judeţul Ilfov, pentru protecţie împotriva zăpezii şi multe alte proiecte menite să aducă plus valoare locuitorilor acestui sector.

Alexandra Gheorghe-Iovu - candidat la funcţia de primar Sector 6 Bucureşti

Preşedinte interimar RE:START ROMÂNIA Sector 6 Bucureşti

Alexandra Gheorghe-Iovu este o tânără ambiţioasă care s-a întors în România după 6 ani de studiu şi lucru în străinătate. Absolventă a unei facultăţi de afaceri internaţionale şi management din Regatul Ţărilor de Jos, are experienţă de muncă internaţională în servicii financiare, achiziţii şi audit financiar.

După terminarea studiilor şi-a început propria afacere în mediul online, activând şi pe piaţa Regatului Ţărilor de Jos. În urmă cu 2 ani s-a întors în ţară cu cunoştinţele acumulate, cu multă energie şi dorinţă de implicare în îmbunătăţirea comunităţii locale.

Alexandra Gheorghe-Iovu: “Un reprezentant al cetăţenilor trebuie să întrebe care sunt nevoile acestora, să le asculte părerile şi să întreprindă proiecte spre beneficiul cetăţenilor. În momentul de faţă trebuie pus accentul pe digitalizare şi parteneriat public-privat.”

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.