Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat, luni, în contextul scenariilor privind liste comune de candidaţi PSD-PNL, la alegerile din acest an, că nu se pune problema unui candidat altul decât al PNL, pentru preşedinţie. El a mai spus că nu este exclus absolut nimic, dacă vor înţelege cu toţii că Nicolae Ciucă este cea mai bună opţiune pentru România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a fost întrebat la sediul partidului despre scenariile privind un caniddat comun la prezidenţiale şi Primăria Capitalei, din partea coaliţiei PSD-PNL.

"PNL este obligat de istoria sa, suntem un partid cu blazon, chiar dacă uşor blazat în această perioadă, sper să le scot blazarea colegilor mei din ţară şi să înţeleagă că avem o şansă foarte importantă, dar trebuie să vorbim cu oamenii, să ieşim în media, să stăm pe stradă între oameni, să nu-i ocolim. Nu se pune problema unui candidat altul decât al PNL, pentru preşedinţie, exclus", a afirmat Rareş Bogdan.

Întrebat dacă sunt excluse în acest moment candidaturile comune, Rareş Bogdan a răspuns: "Nu este exclus absolut nimic, dar asta, dacă vor înţelege cu toţii că Nicolae Ciucă este cea mai bună opţiune pentru România, mai ales privind contextul internaţional, noi îi aşteptăm pe toţi să-l susţină”.

”Noi nu stăm în momentul ăsta pe ideea că trebuie neapărat să vină o variantă a noastră. Noi suntem oameni care colaborăm, care dialogăm, oameni care venim cu argumente şi nu venim să impunem ceva, că nu suntem veniţi dinspr Est cu cizma sovietică, noi stăm nişte oameni raţionali care am construit democraţia în această ţară, care am modernizat România istoric şi participăm acum la ceea ce înseamnă digitalizare şi dezvoltare", a completat liberalul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.