Europarlamentarul liberal Rareş Bogdan susţine că Eduard Hellvig, fostul director al SRI, este oricând binevenit în PNL. Rareş Bogdan este de părere că Hellvig nu va rupe partidul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a fost întrebat în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV, dacă Eduard Hellvig va fi pe lista PNL pentru europarlamentare.

”De unde să ştiu ce vrea Edi? Oricând e binevenit în PNL. Are uşile deschise oricând la PNL. Oricând. Nu rupe partidul. Edi a luptat să adune liberalii, niciodată să-i despartă. E un om foarte raţional, foarte echilibrat, care a scos SRI din zona judiciară şi din zona economică şi i-a băgat din nou în cazărmi. E un om care a reformat sistemul”, a spus Rareş Bogdan. 

Şi preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, în urmă cu o săptămână, că a lucrat foarte bine cu Eduard Hellvig, că îl apreciază foarte mult pentru ceea ce a făcut în politică şi la conducerea SRII şi că este oricând binevenit în PNL

Eduard Hellvig şi-a anunţat în 3 iulie demisia de la conducerea SRI, afirmând că pietrificarea în funcţie nu este bună. În comunicatul prin care informa că a luat act de demisia sa, preşedintele Klaus Iohannis aprecia că mandatul lui Hellvig la conducerea SRI a marcat restaurarea credibilităţii SRI şi modernizarea consistentă a instituţiei.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.