Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan spune că a avut aşteptări mari de la primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan şi că încă speră ca acesta ”să îşi revină”. Bogdan a precizat că PNL va avea candidaţi, atât la primăriile de Sector, cât şi la Primăria Generală a Bucureştiului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Rareş Bogdan a declarat, duminică seară, la Prima News, că Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei, a crescut în sondajele de opinie pe fondul victimizării.
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
”Nicuşor Dan, de la 16 la sută, a crescut iarăşi la peste 20, pe victimizare”, a declarat Rareş Bogdan.
 
Întrebat pe cine va vota în funcţia de primar general al Capitalei, la alegerile de anul viitor, europarlamentarul a menţionat că va vota cu candidatul PNL.
 
”Voi vota cu candidatul PNL. Ciprian Ciucu, Emil Boc, Sebastian Burduja, Dan Motreanu, Cătălin Predoiu. Ce, noi nu putem avea candidat?”, a declarat Rareş Bogdan.
 
Întrebat dacă este mulţumit de prestaţia lui Nicuşor Dan, Rareş Bogdan a răspuns că acesta putea fi mai performant.
 
”Putea să fie mai performant. Am avut aşteptări mari, încă le am, încă sper să îşi revină, încă am speranţe că îşi revine”, a subliniat Bogdan.
 
Rareş Bogdan a mai precizat că PNL va avea candidaţi la Bucureşti, atât la sectoare, cât şi la Primăria Generală.
 
”PNL va avea candidaţi peste tot, în cele 6 sectoare şi candidat la Primăria Generală”, a adăugat Rareş Bogdan.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.