Copreşedintele REPER Ramona Strugariu a declarat, miercuri, că se aşteaptă la un moment de luciditate şi trezire în PNL, pentru că merită o continuitate pe scena politică. ”Acum, oamenii nu mai spun PNL, spun USL, 2.0, 3.0, spun Partidul Comasat, orice altceva”, a completat ea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Îmi doresc să se întâmple orice ca să vedem o atitudine matură a PNL, o înţelegere a faptului că formula de partid comasat nu ajută România şi că poate vulnerabilităţi sau lecţii învăţate greu din experienţa cu PSD-ul pot să deschidă şi alte perspective”, a declarat Ramona Strugariu, în emisiunea România Politică de la Prima News, despre o posibilă rupere a coaliţiei PSD-PNL, în urma unui eşec la alegerile din Capitală.

Întrebată dacă îi aşteaptă pe liberali să revină la dreapta, copreşedinta REPER a spus: ”Nu îi aşteptăm, ne facem treaba în continuare. (..) Eu însămi am fost votant al liberalilor până în momentul în care am început o construcţie politică cu care mă identific şi în care cred. Există un bazin electotaral mare care în acest moment se uită cu uimire şi se întreabă ce se întâmplă”.

Ramona Strugariu a arătat că au şi ei analize şi sondaje, şi din aceste analize rezultă că aproximativ 75% dintre oamenii care astăzi au o opţiune de vot (..) nu sunt mulţumiţi cu această opţiune de vot şi aşteaptă alternative, pentru că nu aprobă ce se întâmplă cu comasarea, cu partidul comasat, cu coaliţia de guvernare care se transformă încet, încet, într-un proiect politic”.

”Da, eu mă aştept la un moment de luciditate şi trezire în PNL, dacă vreţi, pentru ceea ce înseamnă Partidul Naţional Liberal, istoria PNL şi pentru că merită o continuitate pe scena politică. Acum, oamenii nu mai spun PNL, spun USL, 2.0, 3.0, spun Partidul Comasat, orice altceva, dar nu mai discutăm despre liberalism. E păcat”, a comentat Strugariu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.