Candidatul umanist la Preşedinţie Ramona Ioana Bruynseels s-a arătat rezervată după ce Executivul Orban a fost votat în Parlament, apreciind că nu sunt foarte multe motive de optimism şi că românia ar fi avut nevoie în acest moment de un Guvern solid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu avem prea multe motive de optimism, având în vedere că e un guvern votat în urma unor compromisuri şi trădări. Trebuie schimbat radical sistemul bazat pe trocuri politice”, afirmă candidatul umaniştilor la prezidenţiale.

Totodată, Ramona Ioana Bruynseels spune că misiunea noului guvern va fi una dificilă şi că în acest moment România ar fi avut nevoie de un guvern solid.

”Noul guvern va fi într-o poziţie foarte delicată. O majoritate parlamentară fragilă, un buget pe care îl va pregăti, probabil, în grabă, cu două rânduri de alegeri în 2020, multe vorbe şi promisiuni, puţină activitate reală. Dacă aveam o clasă politică responsabilă, guvernul ar fi fost schimbat imediat după europarlamentare” a apreciat Ramona Ioana Bruynseels.

”Mi-e teamă că noul guvern nu se va putea angaja la proiecte consistente şi nu va putea genera schimbarea profundă aşteptată de toţi românii. Acum, România ar fi avut nevoie de un guvern competent, serios, solid. Mare atenţie: experienţele ultimilor 30 de ani ne-au arătat că proiectele politice construite prin trădare s-au năruit tot prin trădare”, a avertizat Ramona Ioana Bruynseels.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.