Prim-vicepreşedintele PNL; Raluca Turcan, a declarat, duminică, la Timişoara că românii au mari aşteptări de la guvernul liberal care va veni, iar liberalii nu-şi permit ”niciun fel de derapaj şi scăpare”. Turcan a aprecizat că, dacă ar avea un mandat de patru ani, PNL ar putea să facă ”România normală”, dar la un mandat de un an de zile, PNL trebuie să spună românilor ce vor găsi la guvernare. ”S-ar putea nu doar ca vistieria să fie goală, ci să fi furat şi vistieria”, a spus Turcan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am încheiat o săptămână cu două mari victorii: moţiunea de cenzură a trecut şi am eliminat o barieră importantă în calea reconstrucţiei României moderne şi europene. Am avut trei parteneri: preşedintele Klaus Iohannis, 6,5 milioane de români care au spus că vor democraţie şi fiecare membru muncitor şi dedicat care a crezut în această victorie”, a declarat, duminică, la Timişoara, Raluca Turcan.

Potrivit acesteia, ”fiecare zi cu PSD la guvernare, dăunează României şi românilor cinstiţi”.

”Avem două etape şi trebuie să fim cinstiţi cu românii: patru ani de guvernare, PNL poate să facă România normală. Dacă vom avea un mandat de un an de zile, trebuie să le spunem ce am găsit că s-ar putea nu doar ca vistieriasă fie goală, ci să fi furat şi vistieria. S-ar putea ca ce vedem acum să fie şi mai grav”, a mai spus Raluca Turcan.

Aceasta a explicat că PNL nu poate să facă nicio greşeală.

”La acest nivel de aşteptare pe care ţara o are de la PNL, nu ne vom permite niciun fel de derapaj şi scăpare”, a spus aceasta, precizând că nu vor trebui înlocuiţi PSD-iştii din instituţii cu PNL-işti, ci trebuie schimbaţi cu oameni competenţi.


 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.