Ministrul Sănătăţii, medicul Alexandru Rafila, afirmă, întrebat dacă este interesat de o candidatură pentru alegerile prezidenţiale, că nu are un astfel de proiect, dar că acest lucru depinde de decizia PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Candidatura la prezidenţiale din partea PSD, v-a spus foarte clar domnul preşedinte Ciolacu, va fi pe bază de competiţie. Eu nu am, în momentul de faţă, un astfel de proiect. Rămâne de văzut care va fi decizia la nivel politic. Eu servesc acest partid. Dacă Partidul Social Democrat consideră că eu aş putea să fiu unul dintre candidaţii potenţiali, nu am nicio problemă legată de o astfel de decizie, dar eu cred că trebuie să fim echilibraţi, să aşteptăm timpul să treacă”, a afirmat Alexandru Rafila, la Antena 3, miercuri seară.

El a subliniat că, dacă cineva are încredere într-o persoană publică, nu înseamnă că o şi votează.

"Sondajele astea vin, se schimbă, nu au niciun fel de relevanţă, cu atât mai mult cu doi ani înainte de orice fel de alegeri, important este ca fiecare dintre noi să ne facem datoria cât mai bine acolo unde lucrăm. (...) Cred că puţin echilibru, modestie sunt necesare”, a mai afirmat Alexandru Rafila.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.