Autoritatea Electorală Permanentă a decis să nu ramburseze sumele cerute de PSD pentru campania de la europarlamentare, deoarece semnătura pe documente aparţine fostului trezorier, Mircea Drăghici. PSD ceruse pentru rambursare 3,38 milioane de lei, iar luni va depune o contestaţie la decizia AEP, anunţă Europa Liberă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Toate partidele şi-au primit sumele cerute pentru rambursare după campania de la europarlamentare, cu o singură excepţie: PSD. Social-democraţii au solicitat pentru rambursare 3.380.634 de lei.
 
Problema a apărut pe documentele semnate la AEP de fostul trezorier, Mircea Drăghici, cel care îşi dăduse însă demisia din această funcţie la începutul lunii iunie, potrivit Europa Liberă.
 
Mircea Drăghici este urmărit în două dosare penale, iar în cel referitor la subvenţia primită de partid de la stat, din care a cumpărat o vilă în Pipera şi un Mercedes, a fost trimis în judecată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.