PSD consideră că România trebuie să trateze cu responsabilitate escaladarea tensiunilor din Orientul Mijlociu şi să îşi evalueze rolul în regiune şi în interiorul NATO, reafirmându-şi sprijinul pentru orice demers coerent de consolidare a securităţii ţării.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Partidul Social Democrat consideră că România trebuie să trateze cu responsabilitate escaladarea tensiunilor din Orientul Mijlociu şi să îşi reafirme angajamentele sale faţă de partenerii săi din NATO şi faţă de Statele Unite. Situaţia trebuie analizată cu maximă seriozitate şi presupune un efort consolidat din partea tuturor instituţiilor cu responsabilităţi în domeniu, astfel încât criza politică internaţională să nu se transforme şi într-o criză economică cu efecte interne”, anunţă social-democraţii, într-un comunicat.

În opinia PSD, România trebuie să îşi evalueze rolul în regiune şi în interiorul NATO.

”Partidul Social Democrat, care a contribuit decisiv la integrarea României în interiorul alianţei euroatlantice, îşi reafirmă sprijinul pentru orice demers coerent de consolidare a securităţii ţării noastre”, se arată în comunicatul PSD.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.