PSD a transmis joi, că are ca prioritate instalarea unui guvern stabil şi aşteaptă cât mai repede programul de guvernare şi lista miniştrilor în Parlament. ”În aceste momente, luptele politice nu-şi au rostul”, au transmis social-democraţii, care şi-au exprimat speranţa că PNL va vota propriul guvern.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Prioritatea PSD este un guvern stabil! În aceste momente, luptele politice nu-şi au rostul, românii au nevoie de autorităţi care să funcţioneze, care să poată lua măsuri şi, mai ales, care să aibă o strategie de informare a populaţiei pe problema coronavirusului. Aşteptăm ca premierul desemnat să vină în Parlament cu echipa de miniştri şi cu programul de guvernare”, au scris, joi, pe Facebook, reprezentanţii PSD.

Aceştia şi-au exprimat speranţa că PNL va vota propriu guvern.

”Pentru binele românilor, sperăm ca propunerea făcută de preşedintele Iohannis să fie una responsabilă, care să respecte decizia CCR în sensul asigurării unei majorităţi, iar PNL să îşi voteze propriul guvern” a ai transmis PSD.

Reşedintele Klaus Iohannis l-a desemnat, miercuri, pe Florin Cîţu pentru funcţia de premier.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.