PSD denunţă tentativa Guvernului Cîţu de a prezenta conflictul de muncă de la Metrorex într-o cheie politică. Spre deosebire de relaţia dintre Cîţu şi bănci, pe vremea când acesta făcea atacuri speculative la moneda naţională, orice legătură dintre PSD şi preşedintele organizaţiei sindicale „Unitatea” Sindicatul Liber Metrou Ion Rădoi a încetat în urmă cu 13 ani, mai arată comunicatul de presă al partidului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prin urmare, trimiterile făcute de Cîţu la apartenenţa politică pe care liderul sindical a avut-o cu mult timp în urmă, cu scopul evident de a insinua că protestele de la Metrou ar avea un substrat politic, reprezintă o tentativă dezgustătoare de manipulare a opiniei publice, mai indică sursa citată. 

„Terminaţi cu propaganda! Voi aţi pus conducerea Metrorex care trebuie acum să ia măsuri! Deblocaţi traficul, aplicaţi legea în conflictul pe care voi l-aţi creat şi lăsaţi fake-news-urile menite să acopere carantinarea ţării! Mâine, după ce această petardă va dispărea, românii vor sta în continuare în case, nu vor avea bani şi nici testare şi vaccinare!”, a afirmat liderul PSD Marcel Ciolacu.

Social-democraţii îi solicită premierului Cîţu şi guvernării PNL-USR PLUS să înceteze diversiunea mincinoasă şi să caute soluţii, în favoarea bucureştenilor, pentru gestionarea şi dezamorsarea conflictului de muncă de la compania Metrorex pe care o au în subordine.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.