PSD Prahova a trimis la conducerea centrală a partidului propunerile pentru funcţiile de prefect şi subprefect al judeţului. În urma negocierilor din coaliţie, Prahova este unul dintre judeţele în care PNL a cedat funcţia de prefect, deşi are preşedinte al Consiliului Judeţean, în persoana prim-vicepreşedintelui partidului, Iulian Dumitrescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
PSD Prahova a trimis către conducerea centrală a partidului propunerile pentru funcţia de prefect şi pentru cea de subprefect, care au fost deţinute de PNL şi care vor fi preluate de reprezentanţi ai PSD.
 
Astfel, pentru funcţia de prefect a fost propus actualul director al Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI) Prahova, Virgiliu Nanu. Propunerea pentru funcţia de subprefect este fostul subprefect al judeţului, Emil Drăgănescu.
 
Iniţial, PSD Prahova l-a susţinut pe Drăgănescu pentru funcţia de prefect.
 
Emil Drăgănescu conduc Direcţia judeţeană de pază din Consiliul Judeţean Prahova, pe care preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, liberalul Iulian Dumitrescu, a anunţat public că şi-a propus să o desfiinţeze, împreună cu alte posturi din CJ Prahova.
 
Astfel, în toamna anului trecut, Iulian Dumitrescu anunţa, sub sloganul „reducere de Black Friday”, că aleşii judeţeni au adoptat o hotărâre privind reorganizarea şi stabilirea numărului de posturi pentru aparatul de specialitate al Consiliului Judeţean Prahova şi aprobarea organigramei, a statului de funcţii şi a Regulamentului de Organizare şi Funcţionare ale acestuia, prin care dispăreau din organigramă 101 funcţii.
 
Deciziile de desfiinţare au fost atacate în instanţa de judecată, care a decis menţinerea posturilor în organigramă, unele procese fiind încă pe rol.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.