Peste 12.000 de km au fost parcurşi vineri cu mijloace de transport nepoluante - biciclete, trotinete, maşini electrice etc. - de către membrii şi simpatizanţii PSD din toată ţara în cadrul acţiunii „Adevărata Vineri Verde”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Campania se desfăşoară în peste 700 de localităţi din România şi se doreşte a fi un semnal ferm că Partidul Social Democrat este adeptul mediului curat, economiei verzi şi combaterii poluării care afectează viaţa şi sănătatea românilor. Harta acţiunii «Adevărata Vineri Verde» arată nu doar anvergura mobilizării PSD, peste 5.000 de membri şi simpatizanţi social-democraţi renunţând la maşină în favoarea mijloacelor de deplasare ecologice dar, în acelaşi timp, demonstrează că românii îşi doresc într-adevăr o ţară curată, în care să se respire şi să se trăiască sănătos”, a transmis PSD, într-un comunicat de presă.

Conform sursei citate, pe baza estimărilor făcute prin intermediul platformelor de specialitate, în cadrul acestei acţiuni au fost salvate până în acest moment aproape 3 tone de emisii de CO2.

„Viziunea PSD este aceea a unei Românii care are grijă de mediul înconjurător, de pădurile sale şi care asigură resurse şi găseşte soluţii pentru curăţenia localităţilor, dar şi pentru transformarea economiei şi reducerea poluării”, a declarat liderul PSD Marcel Ciolacu, potrivit sursei menţionate.

Acţiunea va continua pe toată durata zilei de vineri. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.