PSD organizează, vineri, un miting la Craiova la care va participa şi preşedintele formaţiunii, Liviu Dragnea. Senatorul Claudiu Manda susţine că vor fi 40.000 de participanţi la acţiunea electorală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Social-democraţii organiează, vineri, de la ora 16.00, un miting electoral la Craiova.

Participanţii se vor îmbrăca în alb.

Preşedintele partidului, Liviu Dragnea, a anunţat că va paticipa la acţiunea electorală alături de mai mulţi dintre liderii formaţiunii, printre care Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda. 

Acesta din urmă a scris, joi, pe Facebook, că vor fi 40.000 de participanţi la acţiunea din centrul oraşului.

”Ne vedem mâine la miting, în Craiova. Vom fi peste 40.000 de oameni”, a scris Manda pe pagina sa de Facebook.

Manda a declarat, sâmbătă, că mitingul PNL organizat la Craiova a fost „un mare fâs” şi a afirmat că PSD face o manifestaţie în 12 aprilie ca să le arate lui „Sică Mandolină şi celorlalţi clovni ce înseamnă Oltenia”.

„Am văzut mitingul PNL de azi (sâmbătă - n.r.). Un mare FÂS! Doar lozinci, nimic concret pentru Oltenia. Ne vedem în data de 12 aprilie, la ora 16:00, în acelaşi loc, să-i arătăm lui Sică Mandolină şi celorlalţi clovni ce înseamnă Oltenia. #vincamasilealbe #oltenia”, a scris Manda pe contul său de Facebook, sâmbătă seara.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.