Filiala PSD Olt precizează că susţine actuala formulă de guvernare şi că parlamentarii PSD din judeţ nu vor vota moţiunea de cenzură. Totodată, PSD Olt anunţă că preşedintele filialei, Paul Stănescu, a primit "un vot masiv de încredere": din 152 de persoane prezente, 153 au votat pentru Stănescu, astfel reieşind că numărul susţinătorilor acestuia l-a depăşit pe cel al participanţilor. Ulterior, PSD şi-a corectat greşeala.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

PSD Olt arăta într-un comunicat de presă transmis marţi, că a adoptat două hotărâri, "având în vedere propagarea în spaţiul public a zvonului de înlăturare a Preşedintelui Organizaţiei Judeţene, Paul Stănescu, şi susţinerea tacită de către acesta a moţiunii de cenzură".

Astfel, Comitetul Executiv al Organizaţiei Judeţene Olt a PSD a decis: "Organizaţia PSD Olt şi parlamentarii noştri susţin actuala formulă de guvernare, pentru a duce la bun sfârşit proiectele asumate în faţa electoratului, şi NU votează moţiunea de cenzură".

"Cu o prezenţă de 152 de persoane, adică 90% din numărul total al membrilor CEx, Preşedintele Paul Stănescu a primit un vot masiv de încredere de la primari, viceprimari, parlamentari, consilieri judeţeni şi locali şi preşedinţi de organizaţii, obţinând 153 voturi PENTRU, 1 vot  ÎMPOTRIVĂ şi 0 ABŢINERI în vederea continuării mandatului de preşedinte al organizaţiei noastre", este a doua hotărâre. Ulteruor, PSD Olt a corectat cifrele referitoare la vot.

Reprezentanţii PSD Olt precizează că aceia care doresc preluarea conducerii PSD Olt o pot face doar statutar şi democratic, fiind invitaţi să candideze în cadrul Conferinţei Judeţene de Alegeri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.