PSD cere Guvernului să se pronunţe dacă mai are în vedere organizarea testării anti-COVID în unităţile de învăţământ sau dacă a renunţat cu totul la această abordare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Având în vedere avertismentele specialiştilor privind iminenţa valului patru al pandemiei, precum şi dezastrul din Educaţie cauzat de perioada nepermis de lungă în care şcolile au fost închise, este absolut necesare ca noul an şcolar să fie pregătit din timp, astfel încât cursurile să se desfăşoare cu prezenţă fizică, în condiţii de siguranţă”, arată comunicatul de presă al PSD.
 
Conform sursei citate, România nu îşi mai permite să rateze un nou an şcolar din cauza deciziilor haotice şi a certurilor din Coaliţia de guvernare cu privire la tipul testelor anti-covid care să fie folosite în sistemul de învăţământ.
 
„Este absolut necesar ca Guvernul să prezinte public, în cel mai scurt timp, ce decizie a luat în această privinţă şi ce măsuri va întreprinde în perioada de vacanţă pentru organizarea testării în unităţile de învăţământ, după modelul celorlalte state europene”, a conchis sursa menţionată.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.