PSD Dâmboviţa, organziaţie condusă de fostul ministru al Apărării Adrian Ţuţuianu, cataloghează plângerea penală depusă de Ludovic Orban pe numele premierului Viorica Dăncilă drept o ”tentativa predictibilă de preluare abuzivă a puterii de stat” şi susţine că acuzaţia adusă este ”halucinantă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Organizaţia judeţeana Dâmboviţa a PSD a luat act fără surprindere de tentativa predictibilă de preluare abuzivă a puterii de stat exercitată la comanda Preşedintelui Klaus Werner Iohannis de liderul penibil al Partidului Naţional Liberal, fost partid istoric al României”, se arată într-un comunicat dat publicităţii, joi seară, de filiala condusă de Adrian Ţuţuianu.

În documentul citat, social-democraţii din Dâmbovişa opinează că motivaţia gestului liderului PNL o constituie ”necesitatea de a aduce servicii sistemului statului paralel de către oameni vulnerabili, pentru împiedicarea intrării în vigoare a modificărilor la legile justiţiei, care consacră răspunderea juridică a magistraţilor care comit abuzuri”.

În acest context, PSD Dâmboviţa consideră demersul drept unul predictibil şi susţine că Partidul Naţional Liberal ”nu mai reprezintă o alternativă politică democratică în România, ci exponentul unui sistem de putere nedemocratic şi al unui mod periculos de încercare de preluare a puterii politice, fără alegeri libere şi democratice”.

În ceea ce-l priveşte pe Ludovic Orban, social-democraţii dâmboviţeni îl cataloghează drept ”apărătorul ruşinos al statului paralel” şi susţin că acuzaţia de înaltă trădare pe care liderul PNL o aduce premierului Dăncilă este ”halucinantă, un gest antinaţional de natură a pune sub semnul întrebării Parteneriatul strategic cu Statele Unite ale Americii şi respectiv cel cu Statul Israel”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.