PSD Buzău mizează pe participarea a circa 4.000 de membri la mitingul de sâmbătă de la Bucureşti, împotriva abuzurilor din justiţie. Membrii PSD şi simpatizanţi vor pleca de la Buzău spre Capitală cu maşinile personale, dar şi cu microbuze, filiala judeţeană încheind contracte, pe cheltuiala organizaţiei, cu câţiva operatori de transport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Surse din rândul PSD Buzău susţin că din acest judeţ vor merge la mitingul de sâmbătă circa 4.000 de membri şi simpatizanţi care vor pleca cu maşinile personale dar şi cu microbuze.

”Acum ne organizăm, mizăm pe participarea a 4.000 de membri, însă pot fi până la 5.000, membri şi simpatizanţi. Plecăm sâmbătă, în jur de ora 15.00, unii cu maşinile personale, alţii cu microbuze. Avem încheiate contracte cu operatori, pe cheltuiala partidului. Ora 20 e potrivită, cel puţin pentru noi, pentru Buzău, e mai răcoare, ajungem într-o oră jumate, putea fi şi mai devreme, dar dacă aşa s-a decis, aşa facem”, au declarat surse din PSD Buzău.

Participanţilor de la Buzău la mitingul din Capitală li se va sugera să fie îmbrăcaţi în alb, ”aşa ar fi frumos, însă până la urmă fiecare se îmbracă cu ce are”.

”E frumos să fim toţi în alb, le vom sugera asta membrilor, însă, dacă sunt şi simpatizanţi, nu le vom putea impune noi să se îmbrace în alb, ca la şcoală, fiecare se îmbracă cu ce are. Nu trebuie neapărat în alb. Important e să fim prezenţi acolo, nu cu ce ne îmbrăcăm”, susţine un social democrat din Buzău, care are în sarcină organizarea pentru plecarea la mitingul din 9 iunie.

Social democraţii din Buzău vor avea pancarte care să-i deosebească de ceilalţi membri PSD din ţară, dar şi steguleţe.

”Noi n-am mai făcut demult un miting, şi PNL-ul a făcut mitinguri şi în Capitală sunt tot felul de astfel de acţiuni. Nu cred că lumea va reacţiona vehement împotriva noastră. Vor fi păreri împărţite, aşa cum e la orice acţiune.”, a mai susţinut social democratul buzoian.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.