PSD Arad nu va organiza ”deocamdată” mitinguri ca răspuns la cele ale contestatarilor OUG 13 şi ai Guvernului, însă va începe o acţiune de strângere de semnături pentru a arăta susţinerea faţă de cabinetul condus de Sorin Grindeanu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, a declarat, luni, corespondentului News.ro, că organizaţia judeţeană a partidului nu are în vedere ”deocamdată” organizarea de mitinguri pentru susţinerea Guvernului Grindeanu.

Căprar a precizat că nu în acest fel se doreşte demonstrarea susţinerii Executivului.

”Noi deocamdată nu ieşim în stradă, dar am decis să începem o campanie de strangere de semnături de la arădenii din tot judeţul care susţin actualul guvern”, a spus Căprar.

Deputatul nu a precizat câte semnături doreşte să fie strânse de la populaţie, spunând doar că toate filialele din judeţ se vor implica în organizarea campaniei, care va dura câteva zile.

Preşedintele PSD. Liviu Dragnea, a anunţat, joi, că partidul va iniţia o campanie de strângere de semnături ”pentru ceea ce ar fi vrut să spună dacă ieşeau în stradă”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.