PSD anunţă că va vota la vedere moţiunea de cenzură şi face apel şi la parlamentarii celorlalte partide să voteze, la rândul lor, pentru demiterea Guvernului Cîţu. Social-democraţii au un caz de parlamentar infectat cu COVID-19 şi vor cere preşedinţilor celor două Camere să găsească soluţii pentru ca toţi aleşii să îşi poată exprima votul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

PSD şi-a respectat angajamentul că va depune propria moţiune de cenzură, dacă cea a USR şi AUR va avea probleme de procedură, a spus, luni, Sorin Grindeanu, după şedinţa conducerii Partidului Social Democrat.

PSD îi invită toţi parlamentarii care vor plecarea Guvernului Cîţu să voteze moţiunnea de cenzură, a mai spus el, precizând că ultimele săptămâni au arătat că actuala guvernare nu face altceva decât să creeze instabilitate politică, economică şi socială.

”Singurul element de incertitudine pentru ziua de mâine este USR-PLUS care a refuzat să asiste la citirea moţiunii şi este dispus să ajungă la guvernare dacă se renunţă la premierul Cîţu.  Nu vor să dea jos guvernul Cîţu pentru că a guvernat prost, ci pentru că s-au certat cu Cîţu, pe scurt, pentru orgoliile lor. Românii au nevoie de soluţii pentru ieşirea din criză”, a mai explicat Grindeanu.

Social-democraţii vor solicita preşedinţilor celor două Camere, să identifice soluţii pentru ca mâine, toţi parlamentarii, indiferent de formaţiune, să îşi poată exercita votul.

”Suntem în valul 4, cu peste 10.000 de cazuri pe zi, şi dacă există suspiciuni, să existe o variantă legală pentru ca orice vot să fie înregistrat. PSD are un parlamentar cu COVID-19, şi unul care se confruntă cu o afecţiune gravă, şi care totuşi, mâine va veni la vot”, a mai declarat Grindeanu.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.