Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, înainte de şedinţa plenului reunit în care se va da votul de încredere pentru Cabinetul Cioloş că social-democraţii vor vota împotrivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am avut o şedinţă a Biroul Permanent Naþional. Am luat decizia în unanimitate, vom vota contra guvernului Cioloş, liderii de grup au propus sã fie un vot contra la vedere”, a spus Marcel Ciolacu, când a ajuns la Parlament.

 

Liderul PSD a fost întrebat ce se va întâmpla după ziua de miercuri. Marcel Ciolacu a spus că despre acest lucru trebuie întrebat preşedintele Klaus Iohannis.

Despre o propunere de premier din partea Partidului Social Democrat, liderul PSD a spus:  ”vom vedea la momentul respectiv”.

 

Marcel Ciolacu a anunţat că imediat după vot va merge la un centru de vaccinare, alături de colegii care nu şi-au administrat încă doza a treia, pentru a se vaccina. 

 Anunţul vine în contextul în care senatorul PSD Gabriela Firea a anunţat că este infectată cu noul coronavirus. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.