Un protest mut, fără lozinci, doar cu pancarte, a avut loc, joi, în faţa sediului PSD Timiş. Au fost prezenţi zeci de oameni care de obicei se adună la protestele #rezist din Timişoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Protestul a avut loc în faţa sediuşlui PSD Timiş, aflat în cartierul Iosefin din Timişoara. Zeci de protestatari au afişat pancarte cu mesaje împotriva PSD pe care au scris mesajul ”Vă vedem”.

Acţiunea a fost anunţată pe Facebook.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

„Pentru că PSD+ALDE votează pe bandă subordonarea Justiţiei haideţi să le arătăm că îi vedem şi suntem conştienţi de ce fac. La 13:00, în faţa sediului PSD Timiş pentru 15 minute ne vom încolona şi vom sta să-i privim cum distrug viitorul acestei ţări”, au transmis organizatorii pe Facebook.

Protestatarii s-au aşezat în line pe trotuarul de pe malul Begăi şi au privit în linişte sediul social-democratilor din Timiş.

„Fără scandări, fără fluierături: doar linişte! Una apăsătoare pentru ei! Nu avem speakeri: s-au spus destule, cunvintele nu mai au valoare acum. La 13:15 ne putem împrăştia; cine vrea să rămână este binevenit. Puteţi afişa pancarte, steaguri”, au mai transmis organizatorii.

În jurul orei 13.30, oamenii manifestanţii au plecat din faţa PSD Timiş.

Protestatarii încearcă, prin aceste acţiuni, să îi convingă pe reprezentanţii PSD să nu adopte modificările la Legile Justiţiei.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.