Parlamentarii AUR protestează, miercuri, la Parlament, în sala grupului parlamentar al PSD, unde trebuie să înceapă o şedinţă a conducerii partidului, faţă de intenţia Guvernului condus de premierul Marcel Ciolacu de a comasa alegerile europarlamentare cu cele locale. Liderul AUR, George Simion, a avut un schimb de replici cu preşedintele interimar al Camerei, Alfred Simonis, după ce acesta i-a cerut să părăsească sala.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Parlamentarii AUR au intrat în sala de şedinţă a PSD şi strigă: ”Vrem democraţie! Aceştia au hârtii în mână cu mesaje precum: ”Tovarăşul Ciolacu , ”Ciolacu şi PSD, distrugătorii democraţiei şi statului de drept”, ”PSD şi PNL pun democraţia în pericol".

Partidul condus de George Simion i-a acuzat pe reprezentanţii PSD că prin comasarea alegerilor îşi propun să încalce dreptul românilor de a vota liber şi reprezintă o încercare de a-şi salva funcţiile.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Totodată, parlamentarii AUR au afişat pancarte pe care scriau "PSD şi PNL pun democraţia în pericol", "Marcel pentru noi e un pui de dictator" sau "Pas cu pas PSD şi PNL reinstaurează dictatura".

Potrivit reprezentanţilor AUR, ”comasarea este singura salvare a PSD şi PNL pentru a scăpa de furia românilor, iar Ciolacu şi PSD reprezintă un pericol pentru democraţie”.

Liderul AUR George Simion l-a întrebat pe preşedintele interimar al Camerei, Alfred Simonis, ce au de gând să facă cu alegerile. 

”Aţi condus ţara prin frică”, i-a spus Simion lui Simonis. 

Preşedintele interimar al Camerei, Alfred Simonis, i-a spus lui George Simion că nu este pe stadion. ”Eu nu am venit la tine la grup”, i-a spus Simonis. ”La grupul meu vorbesc ce vreau eu, nu îţi fac agenda ţie”, a spus deputatul PSD. 

”Nu ne e frică, apărăm Constituţia”, i-a spus Simion. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.