Autorităţile din judeţul Argeş au inaugurat, joi, în comuna Şuici, un proiect finanţat prin Programul PNDL II. În cadrul acestuia, a fost construit un bazin pentru apă cu o capacitate de 100 de metri cubi şi 60 de gospodării din satul Valea Calului au fost branşate la sistemul de alimentare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La inaugurarea noului sistem de alimentare cu apă din comuna Şuici, sat Valea Calului, finanţat prin PNDL II, au participat, joi, oficiali ai administraţiei locale, ai Consiliului Judeţean Argeş, precum şi trei parlamentari din judeţ.  

“Vreau să mulţumesc Bunului Dumnezeu că am putut să realizăm acest obiectiv, care era mai mult decât necesar. Mulţumesc pentru susţinere şi implicare Consiliului Judeţean Argeş, parlamentarilor argeşeni, dar mai ales cetăţenilor comunei. Valoarea investiţiei este de 1.950.000  lei, fără TVA, (19,5 miliarde lei vechi). Avem un număr de 60 de gospodării branşate, iar bazinul are o capacitate de 100 mc. Îmi doresc ca pe viitor să mai avem şi alte obiective pentru satul Valea Calului şi pentru comuna noastră”, a declarat primarul comunei Şuici, Constantin Iatagan, citat într-un comunicat de presă al Consiliului Judeţean Argeş. 

Comuna Şuici are aproape 50 de kilometri de reţea de apă potabilă, la care sunt branşate peste 700 de gospodării, arată datele furnizate de Consiliul Judeţean.   

“Este o onoare şi o bucurie să fiu astăzi la Şuici, în Valea Calului, şi să văd pe teren efectele acţiunilor noastre. Chiar în această săptămână am avut la Comisia pentru Administraţie raportul de aprobare al legii PNDL II, lege contestată de alte grupuri politice. Este important pentru mine să văd că ceea ce legiferăm are efecte în teren, şi mai ales aduce un plus pentru comunităţile din România”, a declarat, la rândul său, preşedintele Comisie pentru Administraţie Publică şi Amenajarea Teritoriului din Camera Deputaţilor, Simona Bucura Oprescu, deputat de Argeş. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.