Primarul oraşului Bragadiru, din judeţul Ilfov, Vasile Cimpoeru (PNL), a fost condamnat definitiv vineri la 4 ani şi 4 luni de închisoare, prin decizia Curţii de Apel Bucureşti. Poliţiştii din Ilfov au pus în aplicare mandatul de executare a pedepsei şi l-au preluat pe Cimpoeru de la domiciliu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: IPJ Ilfov a anunţat, vineri seară, că  fost pus în aplicare mandatul de executare a pedepsei. 

”La data de 22 ianuarie a.c., poliţiştii din Bragadiru au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis astăzi, de Judecătoria Cornetu, pe numele unui bărbat, în vârstă de 65 de ani, condamnat la 4 ani şi 4 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de instigare la fals material în înscrisuri oficiale şi complicitate la fals intelectual”, a transmis IPJ Ilfov. 

Cimpoeru a fost preluat de la domiciliu. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: Cimpoeru a fost acuzat de  instigare la fals material în înscrisuri oficiale şi complicitate la fals intelectual în legătură cu emiterea unor autorizaţii de construire.

”În temeiul art.38, alin.1, Cod penal, raportat la art.39, alin.1, litera b, Cod penal, contopeşte pedepsele de 3 ani închisoare, de 2 ani închisoare şi de 2 ani închisoare, astfel că aplică pedeapsa închisorii cea mai grea, şi anume pedeapsa de 3 ani închisoare, la care adaugă sporul obligatoriu de 1 an şi 4 luni închisoare, urmând ca inculpatul să execute pedeapsa rezultantă de 4 ani şi 4 luni închisoare”, se arată în decizia de vineri a Curţii de Apel Bucureşti.

În acelaşi dosar a fost condamnat şi Sorin Adrian Măgureanu, arhitect şef al oraşului Bragadiru.

Cimpoeru a fost timp de mai multe mandate primar al oraşului Bragadiru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.