Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz (USR), a avut un ”accident de pieton”, iar acum are o entorsă la piciorul stâng care trebuie imobilizat timp de două săptămâni. Edilul a venit luni la serviciu, sprijinindu-se de două cârje.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Dominic Fritz a scris, luni, pe pagina sa de Facebook, că are sprijinul unei ”echipe superbe” şi că a suferit ”un accident de pieton”.
 
”Sunt mândru să am sprijinul unei echipe superbe. În următoarele 2 săptămâni, mă voi sprijini şi pe două cârje. După un mic accident de…pieton, în weekend, medicii îmi spun că am o entorsă urâtă la piciorul stâng şi trebuie să-l imobilizez o vreme”, a scris Fritz.
 
Edilul spune că în ciuda accidentării, munca de primar merge mai departe.
 
”Munca mea de primar merge mai departe şi mobilizăm în continuare resursele oraşului pentru a mişca lucrurile”, a mai scris Fritz.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.