Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz (USR), i-a transmis un avertisment viceprimarului Cosmin Tabără (PNL), subliniind că se aşteaptă ca acesta să îşi arate apartenenţa la conducerea Primăriei Timişoara şi să susţină proiectele administraţiei în Consiliul Local. Fritz a afirmat că, dacă acest lucru nu se va întâmpla, îi va retrage din atribuţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"I-am transmis domnului Tabără că aşteptarea mea este ca un viceprimar care conduce într-o bună parte aparatul Primăriei trebuie să îşi arate apartenenţa la această conducere şi în voturile sale în Consiliul Local şi că mă aştept ca domnul viceprimar să susţină proiectele administraţiei în Consiliul Local”, a declarat Dominic Fritz, marţi, într-o conferinţă de presă.
 
Edilul din Timişoara l-a avertizat pe Cosmin Tabără că, dacă nu se va conforma, îi va retrage atribuţiile.
 
"Dacă în viitor această susţinere nu se materializează, pentru că nu este o susţinere care se dă doar din vorbe, atunci îmi rezerv dreptul să schimb felul în care sunt delegate atribuţiile mele la viceprimari. Cred că este important, pentru igiena administrativă în Primăria Timişoara, să fim o echipă de conducere în care aparatul să aibă încredere şi să nu apară constant impresia că lucrăm în două echipe diferite, pentru că există un singur aparat de specialitate, al primarului, condus de primar, iar atribuţiile delegate viceprimarilor funcţionează pe baza încrederii, de aceea voi fi foarte atent cum se va materializa această susţinere pentru apartul administrativ în viitor”, a subliniat Fritz.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.