Primarul din Voluntari, Florentin Pandele, soţul Gabrielei Firea a reacţionat vineri pe Facebook după demisia acesteia din funcţia de ministru. ”Bunul Dumnezeu ne este martor ca totul este bine regizat, împotriva Gabrielei şi a mea! CEI VINOVAŢI SĂ PLĂTEASCĂ ! ”, spune primarul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Bunul Dumnezeu ne este martor ca totul este bine regizat, împotriva Gabrielei şi a mea! CEI VINOVAŢI SĂ PLĂTEASCĂ ! Au reuşit să scape de ea!”, a scris primarul Florentin Pandele pe Facebook. Primarul a postat mesajul la scurt timp după ce Gabriela Firea şi-a anunţat demisia pe Facebook. Gabriela Firea a anunţat, vineri, pe Facebook, că a decis, cu mare regret, dar hotărâtă şi cu fruntea sus, să plece din Guvernul României şi că pleacă pentru moment şi din din funcţia de Preşedinte al Organizaţiei PSD Bucureşti, din care se suspendă o perioadă limitată. Ea spune că este complet nevinovată dar că pleacă pentru ca premierul să poată lucra în linişte proiectele economice şi sociale bune pentru români. Firea mai arată că scopul nu era doar să plece din Guvern, ci obiectivul demolatorilor săi din multe direcţii este să nu mai intre în cursa pentru Primăria Capitalei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.