Primarul ales al municipiului Timişoara, Dominic Fritz, se află în izolare, după ce luni s-a întâlnit cu o persoană depistată cu Covid-19. El uUrmează să îşi facă testul şi spune că se simte bine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
"Luni m-am întâlnit cu o persoană care a aflat aseară că are Covid-19. Am purtat mască, am păstrat distanţa, sunt bine. Dar, ca o măsură de precauţie şi pentru a elimina orice risc, am decis să mă auto-izolez. Am făcut un test azi dimineaţă şi voi rămâne acasă, în aşteptarea rezultatului. Voi repeta testul pentru mai multă siguranţă, la sfârşitul acestei săptămâni. În timpul ăsta voi continua să lucrez cu echipa mea la pregătirea preluării mandatului şi voi ţine întâlniri oficiale online. Vă ţin la curent!", a scris Fritz pe pagina  lui de Facebook.
 
Dominic Fritz a avut marţi o serie de întâlniri, printre care  şi cu prefectul judeţului Timiş, Liliana Oneţ, dar şi cu conducerea Spitalului de Boli Infecţioase.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.