PSD Timiş a votat propunerea pentru funcţia de prefect al judeţului Timiş. Mihai Ritivoiu, preşedintele PSD Timişoara, se pregăteşte să preia funcţia, după ce la nivelul coaliţiei s-a decis că în Timiş funcţia să revină social-democraţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Membrii Biroului Permanent Judeţean al PSD Timiş s-au întrunit, astăzi, într-o şedinţa de lucru, în cadrul căreia a fost votată în unanimitate propunerea pentru poziţia de Prefect al judeţului Timiş. Propunerea PSD pentru această poziţie este Mihai Ritivoiu, preşedinte al PSD Timişoara”, transmit reprezentanţii PSD Timiş, într-un comunicat de presă, de sâmbătă.
 
Mihai Ritivoiu ocupă funcţia de consilier judeţean din partea PSD şi este preşedintele PSD Timişoara.
 
Decizia ca Partidul Social Democrat să dea prefectul în Timiş a fost luată în cadrul coaliţiei de guvernare de la nivel naţional.
 
În prezent, prefectura Timiş este condusă de subprefectul Ovidiu Drăgănescu (PNL) care a primit atribuţii de prefect, după demisia lui Zoltan Nemeth (USR).
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.