Preşedintele Organizaţiei judeţene Constanţa a Partidului Social Democrat, Felix Stroe, consideră că social-democraţii guvernează bine, dar poate trebuie să comunice mai mult realizările guvernării. El a spus că acelora care îi critică trebuie să li se răspundă cu fapte, nu cu violenţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Felix Stroe a declarat joi, la deschiderea Şcolii de Vară a femeilor din PSD, că social-democraţii trebuie să plece motivaţi în campaniile electorale de anul viitor, precizând că cele mai multe din criticile care li se aduc sunt nefondate.

“Trebuie să plecăm motivaţi în cele două campanii electorale şi să le şi câştigăm. Eu am convingerea că le vom câştiga pentru că avem forţă, suntem organizaţi şi avem şi un preşedinte lângă care trebuie să stăm uniţi, un preşedinte care a condus magistral campaniile din anul 2016 şi cu siguranţă o va face la fel şi în 2019, preşedintele Liviu Dragnea. Noi guvernăm bine, poate ar trebui să comunicăm mai mult, să comunicăm permanent realizările guvernării, atât centrale, cât şi locale. Am un sentiment de amărăciune referitor la criticile care ni se aduc şi vreau să ştiţi, sunt convins că ştiţi, că marea majoritate a criticilor chiar sunt nefondate”, a spus liderul PSD Constanţa.

Felix Stroe a mai spus că acelora care critică PSD nu trebuie să li se răspundă cu violenţă, ci cu argumente legate de realizările guvernării.

“Mâine la Constanţa semnăm un contract de finanţare de 600 de milioane de euro. Este un lucru cu care trebuie să ne mândrim, în România se face absorbţie în domeniul fondurilor europene. (...) Este un lucru pe care trebuie să-l spunem, atât colegilor noştri, să-l spunem tuturor cetăţenilor, cât şi celor care oricum ar fi că e dimineaţă, că e prânz, că e seară, că e duminică, ne înjură. Să le răspundem cu asemenea argumente, nu cu violenţă, cu invective, pentru că de fapt ei asta fac, vor să ne provoace şi noi nu trebuie să intrăm în plasa lor”, a precizat preşedintele organizaţiei judeţene PSD Constanţa.

Organizaţia Femeilor Social Democrate organizează în perioada 30 august -1 septembrie  la Mamaia, la Pavilionul Expoziţional, Şcoala Politică de Vară a OFSD, unde vor avea loc o serie de prezentări şi dezbateri privind contribuţia femeilor în realizarea Marii Uniri de la 1918, precum şi importanţa preluării Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene de către România.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.