Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, le-a cerut miercuri liberalilor, în şedinţa de la Camera Deputaţilor, mai multă disciplină în ceea ce priveşte prezenţa la voturile finale din Parlament, au precizat surse politice pentru News.ro. La rândul său, secretarul general al PNL, Lucian Bode, le-a spus celor propuşi pentru funcţii că nu au un cec în alb.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele PNL a venit, miercuri, la o şedinţă a grupurilor reunite ale PNL, înainte de votul din plenul reunit pentru şefia ANRE.

Nicolae Ciucă a cerut mai multă disciplină parlamentarilor liberali, la prezenţa la voturile finale din Parlament şi a avertizat că urmează o perioadă cu proiecte fundamentale pentru România, motiv pentru care este esenţială implicarea şi concentrarea atenţiei tuturor parlamentarilor.

La rândul său, secretarul general al PNL, Lucian Bode a transmis către cei propuşi pe funcţii că nu au un cec în alb.

”Nu aveţi un cec în alb. Trebuie sa vă daţi măsura profesionalismului şi avem încredere ca aveţi toată pregătirea necesară”, a spus Bode.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.