Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a primit miercuri de la reprezentanţii Tineretului Naţional Liberal un tricou cu mesajul: ”Alegerea TNL, Nicolae Ciucă” şi şi-a făcut selfie cu sala.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liderul PNL a făcut un selfie cu cei din sală, la Conferinţa regională TNL „Europa în fiecare localitate”, organizată de TNL Bucureşti şi a promis că va posta fotografia pe Instagram.

”Zicea domnul Rareş că m-am aşezat lângă tineri, pentru că sunt tânăr. Nu, mă simt tânăr dar m-am aşezat acolo cu un scop. Noi avem tendinţa, când venim între dumneavoastră, să prelungim intervenţiile, discursurile, crezând că vă captăm atenţia. Ei, vă spun tuturor celor de aici, din primul rând, că mai mult de 30 de secunde nu a stat niciunul fără că acceseze Tik Tok, Instagram, iar ăia mai de vârsta noastră se mai uitau şi pe Facebook”, a spus preşedintele PNL în cadrul evenimentului.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Noi, cei care suntem astăzi în faţa voastră avem datoria să vă împlinim cerinţele, astfel încât să putem, prin deciziile noastre, să vă înmânăm o Românie care să îndeplinească aşteptările, care să facă condiţii şi să reuşească să reducă aceste diferenţe între România şi celelalte state dezvoltate nu mai târziu de 2030”, a afirmat preşedintele PNL.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.